• AINA ILMAINEN TOIMITUS
  • Nopea ja joustava palvelu
  • OSAMAKSULLA ALKAEN 5 € / KK
  • AINA ILMAINEN TOIMITUS
  • Nopea ja joustava palvelu
  • OSAMAKSULLA ALKAEN 5 € / KK

HY-LAND-keinuteline

1 399,00 €
−25 %
1 050,00 €
Varastossa ja heti tilattavissa
Toimitusaika: 8 päivä(ä)

Kuvaus

HY-LAND CLASSIC SWING SET –keinuteline
- Keinuteline ja siihen kuuluvat kaksi keinua kiinnikkeineen
- Seisoo itsenäisesti omilla jaloillaan
- Yläpalkin korkeus: 2,5 m
- Keinutelineen syvyys: 2,1 m
- Keinutelineen leveys: 4,5 m
- Turva-alueen syvyys: 7,8 m
- Turva-alueen leveys: 4,5 m
- Turva-alueen kokonaispinta-ala: 36 m2
- Käyttäjiä kerrallaan enintään: 2 (lapsia, 3-12 vuotta)
- Ohjeellinen kokoamisaika kahdelta henkilöltä: 4 tuntia
- Pakkauksessa on mukana maa-ankkurit kovalle alustalle. Jos tuote kiinnitetään pehmeälle alustalle, tarvitaan lisävarusteena saatavia, siihen tarkoitettuja maa-ankkureita 2 pakkaus (yhteensä 4 ankkuria) ja noin 520 litraa betonia.
- Hy-Land –tuote ei vaadi juurikaan huoltoa, mutta sen turvallisuus on tarkastettava säännöllisesti. Pakkauksessa on mukana lokikirja tarkastusten merkitsemiseksi muistiin.
- Pakkauksessa on mukana tarvittava puutavara (valmiiksi oikeaan mittaisia komponentteja, painekyllästetty mänty, tolpat 90x90mm, ruoteet 45x70mm, laudat 22x145 mm), asennusohjeet, tarvittavat kiinnitystarvikkeet, pulttien muoviset suojapäät, vääntimen kärjet ja poranterät, tyyppikilpi, maa-ankkurit kovalle alustalle, lokikirja turvallisuustarkastuksia varten sekä keinutelineen kaksi keinua ketjuineen ja kiinnikkeineen.

Hy-Land -leikkipaikat on suunniteltu huolellisesti parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi. Kaikki Hy-Land -leikkipaikkatuotteet ovat saaneet saksalaiselta TÜV Rheinland -tarkastuslaitokselta eurooppalaisen EN 1176 -standardin mukaisen tyyppihyväksynnän. Määräaikaistarkastusten ja -huollon hallinnoimiseksi kaikista tapahtumista on pidettävä kirjaa. Leikkipaikat on pystytettävä iskuja vaimentavalle pohjalle eurooppalaisen EN 1176 -standardin mukaisesti. Yksi vaihtoehto alustaksi on lisävarusteena saatavat kumilevyt.

Tuotenumero: 810-010
EAN (1 kpl tuotetta): 5705858034928