• AINA ILMAINEN TOIMITUS
  • Nopea ja joustava palvelu
  • OSAMAKSULLA ALKAEN 5 € / KK
  • AINA ILMAINEN TOIMITUS
  • Nopea ja joustava palvelu
  • OSAMAKSULLA ALKAEN 5 € / KK

Jungle Gym Crazy Playhouse -kokonaisuus tornilla, sis. puutavaran, mukana liukumäki

1 450,00 €
Varastossa ja heti tilattavissa
Toimitusaika: 8 päivä(ä)

Kuvaus

Jungle Gym Crazy -leikkimökki jalustalla

Tämä jalustallen nostettu leikkimäkki onkin itse asiassa liukumäellä varustettu leikkitorni, jonka alla on penkeillä ja pöydällä varustettu hiekkalaatikko leikkimökki. Tornin yläosa on hassunkurinen leikkimökki, jossa on hulluttelevan vinot kulmat. Leikkimökissä on avattavat ovi sekä ikkuna ja oven yläpuolella hauska liitutaulu, jolle voi piirtää ja kirjoittaa vaikka hauskoja viestejä.

Leikkimökki on perinteisten pihaleikkien suosittu lähtökohta., Tällainen perinteistä poikkeava leikkimökki avaa mielikuvitukselle totaalisen uudet polut. Jungle Gym Crazy suorastaan kutsuu hulluttelemaan, piileskelemään, leikkimään kauppaa ja niin edelleen. Lasten mielikuvitus on rajaton.

Toimituksessa mukana muun muassa ovi ja ikkuna, liitutaulu, 265 cm sininen liukumäki, maa-ankkurit. Hiekaalaatikossa on varuysteena pienet istuimet ja työtaso.

Leikkimökin runkomateriaalina on painekyllästetty puu. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.

Itse koottava rakennussarja: leikkimökki toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Mittatietoja:
Pinta-ala ilman turva-aluetta: L: 463 x S: 195 x 332 cm
Turva-alueen pinta-ala: Turva-alueen on oltava vähintään 200 cm joka puolella.
Pystypalkit: 68 x 68 mm, vaakapalkitpalkit: 34 x 58 mm
Laudat: 16 x 95 mm

Tuotenumero: 804-314
EAN (1 kpl tuotetta): 5705858715971