• AINA ILMAINEN TOIMITUS
  • Nopea ja joustava palvelu
  • OSAMAKSULLA ALKAEN 5 € / KK
  • AINA ILMAINEN TOIMITUS
  • Nopea ja joustava palvelu
  • OSAMAKSULLA ALKAEN 5 € / KK

Jungle Gym Leikkiuniversumi 9, kokonaisuus sisältäen liukumäet

2 590,00 €
Varastossa ja heti tilattavissa
Toimitusaika: 8 päivä(ä)

Kuvaus

Onko tässä koko seudun hienoin leikkikenttä?

Jungle Gym Leikkiuniversumi 9 on suuri kokonaisuus jopa 31 lapsen leikittäväksi yhtäaikaisesti. Jos puutarhassasi on tilaa ja haluat lapsillesi suuret määrät virikkeitä sekä liikuntamahdollisuuksia, älä ajattele pienesti vaan suuresti! Tällaisen leikkikentän me kaikki olisimme halunneet omaan pihaamme lapsena.

Tässä kokonaisuudessa on mukana 2 leikkitornia, 3 lisämoduulia, 2 muuta lisävarustetta sekä 2 liukumäkeä, joista kumpikin on pituudeltaan 265 cm. Kahteen leikkitorniin pääsee kiipeämään useilla eri tavoilla ja montaa eri reittiä. Leikkitornista toiseen pääsee siirtymään siltaa pitkin. Mukana on tietenkin keinumisen ja kiipeilyn riemua sekä hiekkalaatikkoleikkien mahdollisuus. Lisäksi mukana on ratti, leikkikaukoputki, picnic -pöytäsetti hiekkalaatikon ääressä, Tic Tac Toe -peli (ristinolla) sekä Bucket Module -tavarahissi, jolla tavara siirtyy näppärästi hiekkalaatikolta leikkitorniin.

Toimitukseen kuuluvat kahdet tikkaat, kiipeilyseinät, kiipeilyverkko, riippusilta, keinumoduuli ja 2 keinua, ratti, leikkikaukoputki, Tic Tac Toe -peli ja Bucket Module -tavarahissi, picnic -setti, 2 x liukumäki 265 cm, tarvittavat maa-ankkurit ja paljon muuta.

Runkomateriaalina on painekyllästetty puu. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty. Tarkoitettu yksityiseen käyttöön yksityispihassa. Julkiseen käyttöön (esim. taloyhtiöt) on myynnissä Hy-Land -tuotesarja.

Itse koottava rakennussarja: toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Tietoa mitoista:
Pinta-ala ilman turva-aluetta: L: 501 x S: 723 x K: 305 cm
Turva-alueen pinta-ala: Turva-alueen on oltava vähintään 200 cm leikkitornin ympärillä.
Pystypalkit: 68 x 68 + 88 x 88 mm
Vaakapalkit: 34 x 58 mm
Laudat: 16 x 95 mm


Tuotenumero: 804-358
EAN (1 kpl tuotetta): 5705858716275