• AINA ILMAINEN TOIMITUS
  • Nopea ja joustava palvelu
  • OSAMAKSULLA ALKAEN 5 € / KK
  • AINA ILMAINEN TOIMITUS
  • Nopea ja joustava palvelu
  • OSAMAKSULLA ALKAEN 5 € / KK

Paviljonki Milano 4300 Palram - Canopia

OVH1 999,00 €
−30 %
1 400,00 €
Varastossa ja heti tilattavissa
Toimitusaika: 8 päivä(ä)

Kuvaus

Palram - Canopian Milan 4300 -paviljonki on kestävä ja esteettinen ratkaisu puutarhasi oleskelutilaksi ja sitä voidaan käyttää ympäri vuoden. Runko koostuu vahvasta alumiinirakenteesta ja se on pulverimaalattu tyylikkään antrasiitin harmaaksi ja kattopaneelit ovat pronssin väriseksi sävytettyjä. Katto on käytännössä rikkoutumaton ja suojaa samalla haitallisilta UV-säteiltä.

Tämä huvimaja on ihanteellinen vaikkapa pienille illalliskutsuille ja voit nauttia raikkaasta ilmasta ja puutarhastasi ympäri vuoden. Se tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia: käytä sitä viileänä vetäytymispaikkana helteisinä auringon täyteisinä kesäpäivinä, katoksena porealtaalle, perheillallisille jne. Visuaalisesti paviljonki sopii hyvin useimpiin skandinaavisiin taloihin.


Kestävä, antrasiitin harmaaksi jauhemaalattu alumiinirakenne, jossa laserleikatut ruosteen kestävät galvanoidut teräsliitokset. Lähes särkymätön, 6 mm:n kaksinkertainen polykarbonaattilevy suojaa haitallisilta UV-säteiltä, raekuuroilta ja lumelta. Pronssin väriseksi sävytetyt paneelit luovat aurinkoista tunnelmaa pilvisenäkin päivänä ja tuovat sopivasti varjoa helteisimpinä päivinä.
Paviljonki kestää ankariakin sääolosuhteita eikä paneeleita tarvitse poistaa talveksi. Helppo tee-se-itse -pystytys kahden henkilön toimesta. Rakenteissa on valmiiksi poratut reiät paikoillaan, liukupaneelit on valmiiksi leikattu ja kaikki ruuvit sekä muut asennustarvikkeet ovat pakkauksessa mukana. Se on ainutlaatuinen, ruuviton kattojärjestelmä, joka takaa vuotamattoman katon.


Verhot ja hyttysverkot ovat saatavilla (ei sisälly pakkaukseen).
Verhot ja hyönteisverkot ovat saatavissa lisävarusteena (myydään erikseen).


Voidaan siirtää ja ankkuroida mihin tahansa pintaan. Ankkurisarja mukana
Sisältää integroidun räystäsjärjestelmän. Huoltovapaa rakenne. Valmistettu 100% kierrätettävistä komponenteista.


Profiilien ja kattopaneelien väri:
Profiilit: Harmaa RAL 7016
Kattopaneelit: Pronssi

Verhot ja hyttysverkot voi ostaa lisävarusteena.


Tuotenumero: 540-171

EAN: 7290108136241