• AINA ILMAINEN TOIMITUS
  • Nopea ja joustava palvelu
  • OSAMAKSULLA ALKAEN 5 € / KK
  • AINA ILMAINEN TOIMITUS
  • Nopea ja joustava palvelu
  • OSAMAKSULLA ALKAEN 5 € / KK

Perinteinen dartskaappi, tikkataulu ja tikat NORDIC Games

Varastossa ja heti tilattavissa
Toimitusaika: 8 päivä(ä)

Kuvaus

Tervetuloa klassiseen dartspeliin! Tämä dartskaappi on ajaton suosikki ja se tarjoaa aidon kokemuksen dartsista yhtä hyvin kotona tai suosikkibaarissasi. Kaapin ovet on valmistettu MDF-levystä ja sen vankka rakenne varmistaa, että se kestää useiden vuosien intensiivistä pelaamista. Se on helppo asentaa seinälle kotona, mökillä tai harrastetilassasi - esimerkiksi autotallissa, kellarissa tai miesluolassa.

Tikkataulusta löydät tutut segmentit ja numeroidut osiot, joiden avulla pelin seuraaminen ja pisteiden laskeminen on helppoa. Tarkka segmenttien jako takaa reilun kilpailun ja varmistaa, että pystyt hienosäätämään taitojasi kohdistamalla heitot taulun tiettyihin alueisiin. Voit myös haastaa itsesi ja ystäväsi erilaisilla peliversioilla, kuten kriketti tai 301. Kaapin mukana tulee kriketin tulostaulujärjestelmä, jossa voit manuaalisesti seurata ja laskea pisteitäsi kaapin ovissa olevilla tuloskorteilla ja liidulla. Pakkaukseen kuuluu 6 tikkaa.

Tämä dartskaappi tarjoaa klassisen ja konkreettisen pelituntuman. Tikkataulun yhdellä puolella on dartstaulu ja toisella puolella tavallinen tikkataulu, jossa on numeroidut renkaat kaikkien mökeillä perheiden kesken harrastamaan perinteiseen tikanheittoon. Voit keskittyä parantamaan tarkkuuttasi ja saavuttaa yhä korkeampia pisteitä kierros kierrokselta.


Tuotenumero: 809-074

EAN: 5705858722528