• AINA ILMAINEN TOIMITUS
  • Nopea ja joustava palvelu
  • OSAMAKSULLA ALKAEN 5 € / KK
  • AINA ILMAINEN TOIMITUS
  • Nopea ja joustava palvelu
  • OSAMAKSULLA ALKAEN 5 € / KK

Shuffleboard/curling 2-i-1 NORDIC Games

Varastossa ja heti tilattavissa
Toimitusaika: 8 päivä(ä)

Kuvaus

Shuffleboard NORDIC GAMES on viihdyttävä peli, jota voi pelata ystävien ja perheen kanssa.Pelilauta on kaksipuolinen, jossa toisella puolella on suosittu shuffleboard-peli ja toisella curling-peli.


Shuffleboard-pelilaudalla pisteitä kerätään liu'uttamalla kiekkoja vastakkaisessa päässä oleville pistealueille. Mitä suurempi luku, sitä enemmän pisteitä. Vastustajien kiekot saa ampua ulos pistealueelta ja lokeroihin. Kun molempien joukkueiden pelaajat ovat pelaanneet kiekkonsa lasketaan pisteet. Se joka saa 15 pistettä voittaa.


Curling-pelissä pelaajat liu'uttavat vuorotellen 8 kiekkoa ja pyrkivät saamaan omia kiekkojaan lähemmäs pesän keskustaa kuin vastustaja. Kun kaikki kiekot on pelattu, lasketaan pisteet. Myös curlingissa on sallittua ampua vastustajien kiekot pistealueelta lokeroihin. Joukkue, jolla on eniten pisteitä 8 kierroksen jälkeen voittaa.

2-in-1 Shuffleboard-/curlingpelilauta. Lakattu pelipinta, joka antaa hyvän liukupinnan. Näin ei ole tarvetta käyttää hiekkaa tai vahaa, kuten suurissa ammatilaispelilaudoissa.


Mukana 4 punaista ja 4 sinistä kiekkoa.


Koko: 115 x 34 cm


Materiaali: lakattu vaneri


Käännettävä pelilauta: Shuffleboard ja Curling


Sisältää 4 punaista ja 4 sinistä kiekkoa


Paino: 5,2 Kg


Tuotenumero: 809-060

EAN: 5705858718361